Birthday 27 April

Assalamualaikum ,
Minta maaf post ni patut dipostkan bulan april hari tu.
Huhuhuhu, sibuk sangat sampai tak sempat nak post.

27.April. 2014 maka genaplah umurku 20 tahun.
Menjelang ulang tahun kelahiranku macam-macam dugaan yang singgah.

26.April.2014 Adib telah dijadualkan menerima pemedahan kakinya semula untuk keluarkan semula Plate yang telah dimasukkan pada tahun lepas. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik dan semuanya selamat.

Plate Internal Fixation

Namun aku lega sekarang, 
malam 26 April aku keluar makan angin dan menenangkan fikiran bersama buah hati
Tiada lagi tempat kami melainkan Putrajaya. Ouh. rezeki malam ni. Ada karnival autoshow. Okey menarik :)

Aku menerima kejutan malam 26 April daripada abang ku dan si dia.
"Happy Birthday Leena"
walaupun ada kejadian yang membuat aku serba salah, namun alhamdulillah abang aku selamat. Dan membawa kek yang aku tak pernah sangka akan dapat. hahahaha~
"Aku tak kisah hilang keklah Anaz Sulaiman, asalkan tak hilang kau yang sengal tu. :), lain kali jangan bawak motor laju-laju"

27 April : Adib telah dibenarkan keluar.

Petang 27 April : si dia mengajak keluar, dan membawa aku ke Mines. Katanya nak jumpa kawannya. 
Aku follow, takut merajuk pulak :/. 
Okey , Terkejut sebab dapat kejutan lagi di karoke. Kali ni dalang-dalangnya daripada Kuantan .
Terima Kasih Zuraida Terima kasih Scera.

[Credit To Anas Mohamed and Siti Zuraidah]

Malam 27 April : Abah belanja makan, dan masa untuk happy bersama keluarga


Terima kasih yang terlibat dalam 27 April tahun ni. Leena happy sangat-sangat :)

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...