7 Hari Seminggu

Assalamualaikum , 

hui hui hui . hari ini dah sabtu ?
OMG , Seminggu lagi la ni [Tepuk Dahi]

Okey, dah tiba masa untuk membuat persiapan lagi ke negeri orang
Dan kali ini ku akan ke UTARA !
Melalui Jambatan Baru Pulau Pinang . huhuhu

Wait for me Hospital Pulau Pinang!
Dalam kegembiraan ini , terselit siket rasa sedih
Jauh ouh , nak balik KL pikir 10 kali [Menung]
Dan untuk 3 bulan , satu menyeksaan bagi kami [Sedih]

Sayang-sayang dekat KL ni please jangan rindukan aku
Nanti aku rindu double double lagi kat komee~
Muuoooohhh~

Birthday 27 April

Assalamualaikum ,
Minta maaf post ni patut dipostkan bulan april hari tu.
Huhuhuhu, sibuk sangat sampai tak sempat nak post.

27.April. 2014 maka genaplah umurku 20 tahun.
Menjelang ulang tahun kelahiranku macam-macam dugaan yang singgah.

26.April.2014 Adib telah dijadualkan menerima pemedahan kakinya semula untuk keluarkan semula Plate yang telah dimasukkan pada tahun lepas. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik dan semuanya selamat.

Plate Internal Fixation

Namun aku lega sekarang, 
malam 26 April aku keluar makan angin dan menenangkan fikiran bersama buah hati
Tiada lagi tempat kami melainkan Putrajaya. Ouh. rezeki malam ni. Ada karnival autoshow. Okey menarik :)

Aku menerima kejutan malam 26 April daripada abang ku dan si dia.
"Happy Birthday Leena"
walaupun ada kejadian yang membuat aku serba salah, namun alhamdulillah abang aku selamat. Dan membawa kek yang aku tak pernah sangka akan dapat. hahahaha~
"Aku tak kisah hilang keklah Anaz Sulaiman, asalkan tak hilang kau yang sengal tu. :), lain kali jangan bawak motor laju-laju"

27 April : Adib telah dibenarkan keluar.

Petang 27 April : si dia mengajak keluar, dan membawa aku ke Mines. Katanya nak jumpa kawannya. 
Aku follow, takut merajuk pulak :/. 
Okey , Terkejut sebab dapat kejutan lagi di karoke. Kali ni dalang-dalangnya daripada Kuantan .
Terima Kasih Zuraida Terima kasih Scera.

[Credit To Anas Mohamed and Siti Zuraidah]

Malam 27 April : Abah belanja makan, dan masa untuk happy bersama keluarga


Terima kasih yang terlibat dalam 27 April tahun ni. Leena happy sangat-sangat :)

Dia Yang Pelik

Assalamualaikum ,
Hati aku seminggu ni agak tak menarik rasanya

Tetapi dialah manusia paling pelik pernah aku jumpa
berkorban apa saja, tanpa minta balasan.

Kenapa, kenapa,????
Kau berusaha jadi seorang kawan yang baik walaupun kawan kau tu tak pernah faham kau
Kau tetap  tolong dia orang walaupun dia orang tak pernah nampak betapa susahnya kau
Kau tetap berusaha membuat apa sahaja demi menjaga hati kekasih hati kau, walaupun kekasih kau tak pernah nampak semua tu
Kau berusaha menjadi anak, adik, dan abang dalam keluarga kau yang sangat dihargai, walaupun keluarga kau ada yang tidak memahami
Kenapa kau begitu baik walaupun kau cakap kau tidaklah sempurna.
Masih adakah lelaki sepertinya didunia ini, ternyata ada. Dan engkaulah orangnya.

Aku minta maaf sayang.

[Kalau boleh diri ini mahu menjadi lampu hijau itu, sentiasa tersenyum dan sentiasa dapat bergerak bersama yang lain, membantu dan saling melengkapi]

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...