Money, Ouh Duit ~

Pagi ini aku break first bersama buah ati kesayangan,
Petang ni nak balik kampung,
Tinggalkan dia untuk satu minggu. 
Rindu-rinduanlah dia nanti, hahaha.

Sampailah satu ketika
Aku dengan dia, mempersoalkan soal duit or money, samalah tu. huhu

"Duit bukan segalanyalah sayang"
(A say)

Kalau ayat-ayat jiwang biasa kita dengar,

"Sayang, duit bukan segala-galanya. Saya nak awak je"

Okey, kalau sekali pun kita nak kat dia.
Kita kena bayar gak kat mak ayah diakan.


Ingatlah,
Duit memang bukan segala-galanya bagi kita,

Tapi segala-galanya dalam dunia ini perlukan duit.
Tak ada duit, tak adalah segala-galanya untuk kita.

Credit to Anas Mohamed :)


♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...