Cinta Yang Tamat

Tamat cinta bukan istilah kau akan gila.
Hati risau melihat si sahabat ,
Hati risau melihat keadaan si sahabat ,
Kami risaukan kau ~

Sahabat ku ,
Dia tinggalkan kau bukan kerana kau tak cukup hebat untuk dia,
Dia tinggalkan kau, pecaya dia akan rugi
Percayalah,
Tuhan sedang mengaturkan kehidupan yang lebih baik untukmu

Lepaskanlah hati dia, daripada hati kau
Kerana jika dia untuk kau dia akan kembali
Dia sudah tunangan orang , sudahlah.



Mulut kau kata benci , hati kau tidak pernah.
Kami tahu. Usah berdalih lagi .

Kami risaukan kau sahabat ~

Maafkan aku, kerana sebabkan aku hanya menyampaikan amanah .
Kau mula terumbang ambing. :'(


Money, Ouh Duit ~

Pagi ini aku break first bersama buah ati kesayangan,
Petang ni nak balik kampung,
Tinggalkan dia untuk satu minggu. 
Rindu-rinduanlah dia nanti, hahaha.

Sampailah satu ketika
Aku dengan dia, mempersoalkan soal duit or money, samalah tu. huhu

"Duit bukan segalanyalah sayang"
(A say)

Kalau ayat-ayat jiwang biasa kita dengar,

"Sayang, duit bukan segala-galanya. Saya nak awak je"

Okey, kalau sekali pun kita nak kat dia.
Kita kena bayar gak kat mak ayah diakan.


Ingatlah,
Duit memang bukan segala-galanya bagi kita,

Tapi segala-galanya dalam dunia ini perlukan duit.
Tak ada duit, tak adalah segala-galanya untuk kita.

Credit to Anas Mohamed :)


♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...