Maksud Ciuman (INFO)


INFO untuk PARA KAUM ADAM.
Ciuman lelaki kepada wanita adalah sangat istimewa.
Ada banyak maksud dengan setiap ciuman yang kamu berikan kepada pasangan anda.
Baca dan hayati :)


Dahi:
Ciuman ini merupakan ciuman yang sangat istimewa kerana ciuman didahi memberi maksud yang anda amat-amat menganggap pasangan anda adalah seseorang yang anda ingin lindungi dan hargai selalu.
Bahkan, ciuman ini merupakan ciuman yang memberi maksud kepada pasangan anda bahawa anda seorang yang 'gentlemen' dalam segala urusan dan amat setia dan bertanggungjawab dengan apa yang anda lakukan.


Pipi:
#Ciuman mesra
boleh dikatakan bahawa ciuman ini umpama ciuman seorang teman atau saudara terdekat.
Walaubagaimanapun, ciuman ini juga memberi maksud yang anda amatlah pentingkan masa depan dan sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik bagi si dia biarpun ia memerlukan masa yang lama untuk memiliki dia.

Bibir:
Anda sedikit gelojoh dan menunjukkan anda mahu memiliki dia walaupun ciuman ini kurang disenangi bagi sesetengah wanita namun ciuman ini juga merupakan tanda anda seorang yang amat berhati-hati dalam menjaga perasaan dia dan kadang-kala ia menampakkan anda ingin mengongkong dia (samada terlalu ataupun sedikit)

Tengkuk dan bahagian bawah tengkuk:
Anda seorang yang mudah tergoda dan ini menunjukkan anda sangat gelojoh dan ingin memiliki dia hanya untuk 'seks' sahaja~
Ciuman ini amatlah dielekkan kerana ada ketikanya ciuman ini akan menampakkan anda seorang yang hidung belang dalam mengungkapkan kata-kata.
✔ "pasangan yang SAH dan HALAL" mampu berbuat lebih dari yang diatas tanpa ada larangan :)

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...