✿ Rahsia Hati Seorang Perempuan✿

[Wanita adalah perhiasan dunia. Wanita adalah sebaik-baik keindahan]
 
- SENSITIF : bukan bermaksud suka merajuk , tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian. #FAKTA!

- CEREWET : bukan bermaksud FUSSY tak menentu , kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali aja.
- HALUS : ibarat sehalai sutera , cantik , mulus , lembut dan mudah tercabik dan koyak.. walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan , biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pelajaran., Bukan DENDAM. #FAKTA!

- IKHLAS : ikhlas seorang wanita tak perlu diragui. #FAKTA!

- KORBAN : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi , termasuk ibu bapa , anak-anak , dan suami.WANITA amat tabah. #FAKTA!

- PRIHATIN : sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam.

- MANJA : walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari., naluri seorang WANITA tetap seorang WANITA ., suka bermanja hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesama kaum. #FAKTA!

- EGO : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bertemu dengan yang dicintainya. #FAKTA!

- CINTA : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus... bukan di khianati..

- SEKS : seks bukanlah segala-galanya buat WANITA krn WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal. NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja. LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkan wanita. #FAKTA! 
 [Walaupun Lelaki mengatakan Wanita adalah beban. Percayalah wahai insan bernama Lelaki. Hanya Wanita diciptakan untuk membahagiakan hidupmu]

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...