Simpanan Istimewa

Dalam kehidupan tiada yang sempurna ,
Ada kenangan yang tak disangka istimewa, ada yang tak mampu dilupakan, ada kenangan yang mengembirakan.
Utusan dihantar , sungguh ini akan menjadi simpanan istimewa.

Utusan daripada Mr.Lebah ; Muhammad Anas
1. Bagi saya 1 nickname
: sayang. 
2. Saya seorang penganggu
tidak
3. Nasihat untuk saya
: Hormat orang tua. 
4. Hate/Love? kenapa?
Love! Sejak awak hadir dalam hidup saya rasa sangat tenang! 
5. Kat mana kita mula-mula kenal
FaceBook! 
6. Anggapan pertama awak 1st time kenal saya
Mungkin akan jadi gf saya.
7. Bagi ciri-ciri saya dalam 1 perkataan
 Penyayang. 
8. Good attitude
ambil berat.
9. Bad attitude
kuat merajuk 
10. Perkara yang buatkan awak teringatkan saya
suka cubit
11. Lagu yang membuatkan awak terfikirkan tentang saya
: cinta muka buku
13. Nama saya dalam contact fon awak
: my love
14. Awak selalu nak beritahu saya bahawa
saya sayang awak !
15. Kenangan kita yang awak tak boleh lupakan
: kat Bukit Broga 
16. Harapan awak untuk saya
Berjaya dalam hidup, usaha untuk mencapai cita-cita
__________________________________________________________________________________
Jawapan daripada 3 orang rakan baik 
Utusan ; Siti Zuraidah
1. Bagi saya 1 nickname
lyna
2. Saya seorang apa pada awak
kawan sejati sehidup sampai mati..huhuhhu
3. Nasihat untuk saya
:jaga hati org t syang jgn ego dalam apa2 hal.. jd girl yg lembut lg sopan jgn jadi mcm aq..huhuhuhu
4. Hate/Love? kenapa?
love sebab ko kawan aq yg paling aq sayang no 1 k.. 
5. Kat mana kita mula-mula kenal
2 paling best.. kita kenal waktu darjah 4 bertemu kembali di tingkatan 4.. no 4 adalah no btuah utk kite..
6. Anggapan pertama awak 1st time dah kenal dengan saya
seorang yg memahami lagi megerti hati seorang rakan lgi teman
7. Bagi ciri-ciri saya dalam 1 perkataan
minah motor..
8. Sikap saya yang membuatkan awak ketawa/tersenyum
bila lyna first time pacat kena kt tangan n bila lyna membebel mcm mak org..
9. Good attitude
jujur
peyayang
bertanggungjawab
10. Bad attitude
ego
kuat merempit
lepak tak ingat dunia
banyak cakap sama dgn aku..
11. Perkara yang membuatkan awak teringatkan saya
bila fist time tgk na nangis n x dpt tipu dgn diri sendiri.. n bila leena jerit pacat naek kt tangan 
12. Lagu yang membuatkan awak teringatkan tentang saya
disaat aku mencintaimu - dadali
13. Nama saya dalam contact phone awak
adleena
14. Awak selalu nak beritahu saya bahawa
saya sayang awak sebagai kawan n thnks majdi kawan yg sentiasa mejaga n menasihat sesama kita..
15. Kenangan kita yang awak tak boleh lupakan
banyak sangat kenangan kita awak...
16. Harapan awak untuk saya
semoga anda kahwin cepat n mendapat kebahagia anda jgn simpan luka lama2 d hati t bertambah teruk.. ada kawan kongsi bersama.. moga kite kekal menjadi kawan di dunia dan jugak di akhirat..

__________________________________________________________________________________
Utusan ;  Zahura Shahbani
1. Bagi saya 1 nickname
bam
2. Saya seorang apa pada awak
sahabat
3. Nasihat untuk saya
take care n jngan lpe aq..
4. Hate/Love? kenapa?
love..sbab awk buah ati sye..;D
5. Kat mana kita mula-mula kenal
sekolah...*i'm new student..
6. Anggapan pertama awak 1st time dah kenal dengan saya
sombonk...;D
7. Bagi ciri-ciri saya dalam 1 perkataan
garang...^^Y
8. Sikap saya yang membuatkan awak ketawa/tersenyum
semua nye..
9. Good attitude
banyak tolong sye...
10. Bad attitude
garang sngat..;D
11. Perkara yang membuatkan awak teringatkan saya
MOTO..,♥
12. Lagu yang membuatkan awak teringatkan tentang saya
=='
13. Nama saya dalam contact phone awak
BAM..
14. Awak selalu nak beritahu saya bahawa
sye rindu awk...
15. Kenangan kita yang awak tak boleh lupakan
konvoi gie ampang... n waktu kte rehat sme-2,..
16. Harapan awak untuk saya
take care ur self,xmo nakal-2,kalo de pape just bgtau....ILY..
__________________________________________________________________________________
Utusan : Nurul Aqyla Izzati.
1. Bagi saya 1 nickname
kakak tembam!. 
2. Saya seorang penganggu
: siket pun tak
3. Nasihat untuk saya
Janganlah lupakan saya~ Jaga diri & do your best for your life
4. Hate/Love? kenapa?
Love! sebab awak kakak kesayangan sayalah!
5. Kat mana kita mula-mula kenal
muka Buku!
6. Anggapan pertama awak 1st time kenal saya
As my sister. friendly. cool.
7. Bagi ciri-ciri saya dalam 1 perkataan
 cool!
8. Good attitude
caring
9. Bad attitude
-
10. Perkara yang buatkan awak teringatkan saya
Pipi akak yang Bam tu!
11. Lagu yang membuatkan awak terfikirkan tentang saya
Swear it all over again
13. Nama saya dalam contact fon awak
soulmate, kakak Bam <3
14. Awak selalu nak beritahu saya bahawa
Saya sayang awak. im very lucky to know you & im proud to be your lil sis
15. Kenangan kita yang awak tak boleh lupakan
selalu kacau kakak kat sekolah, sampai buat akak terperanjat, lepak kat MCD, nagis dekat kakak.
16. Harapan awak untuk saya
Dun't forget me, goodluck for you life,takecare.

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...