6 situasi yg akan membuatkan lelaki nangis  • putus hubungan dengan kekasih
hasil dari kajian mendapati lelaki yg terlalu menyayangi kekasih hatinya pasti akan menangis bila hubungan mereka terpisah. Mahupun si dia yang meminta putus. biasanya lelaki tidak bole menerima hakikat hubungan cinta mereka berakhir diengah jalan, dan tidak diakhiri dengan sebuah perkahwinan. mereka akan menangis dibelakang, gara2 malu dan serba selesa
  • bila jatuh sakit
ade sstengah lelaki yg akan menangis bila jatuh sakit, lebih kronik lagi jika mereka tidak berupaya menjalankan tangungjawab sebagai ketua keluarga juga sebagai suami akibat penyakit yg dihadapi.
  • kehilangan pasangan
ini mungkin antara penyebab utama lelaki tidak bole terus berlagak macho bila pasangan meninggal dunia. bagi lelaki yg tidak dapat menerima hakikat, dukanya amat lama untuk disembuhi.
  •     Tertekan

xkira bebanan kerja, masalah peribadi dan sbgnya..akhirnya air mata lelaki gugur juga. ada juga lelaki yg mengambil jalan singkat mengunjungi kelab malam bg melepaskan tekanan, namun ini bukan jalan penyelesaian yg terbaik.

  • bertengkar dengan pasangan
even quantitynye sebanyak quantity air mate wanita yg mgalir, ade jugak lelaki yg xsanggup melihat pertelingkahan berterusan dalam rumah tangga. lebih memburukkn keadaan apabila si isteri meminta cerai atas perbalahan yg berlaku.
  • melihat anak-anak sakit
sesetengah lelaki tidak dapat menahan perasaan apabila melihat anak2 sakit kronik dan tidak dapat disembuhkan lagi.

Leena ALyna : Seego-ego mereka , mereka masih punya hati dan perasaan. Andai seorang perempuan mampu memahami insan bernama lelaki. Pasti dia seorang yang istimewa namun perempuan tidak mampu sebegitu rupa.

♥ Story Morry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...